Ikkunanpesupalvelut kotitalouksille ja yrityksille Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä!
 Moppi Mimmit Oy, Jyväskylä

Moppi Mimmit Oy tarjoaa ammattitaitoista ikkunanpesupalvelua yksityisille kotitalouksille ja yrityksille Jyväskylän seudulla. Avullamme saat kaikki kodin tai yritystilan ikkunat kirkkaiksi ilman suuria ponnisteluja. Pesemme laadusta tinkimättä myös vaikka suurenkin määrän ikkunoita kerralla sekä isot näyteikkunat.

Ikkunanpesulla helppoutta kodin arkeen

Ikkunanpesu auttaa kirkastamaan kodista näkyvät maisemat, mutta usein urakka voi tuntua isolta ja vaikealta aloittaa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pestä ikkunoita itse, vaan voit tilata ammattitaitoiset siivoojamme apuun.

 

Me hoidamme tehtävän, ja voit sillä aikaa keskittyä itse muihin asioihin tai vaikka vain rentoutua. Teemme ikkunanpesut kokemuksella ja hyvillä työvälineillä, joten jäljiltämme pesuaineesta ei jää viiruja ikkunaan. Työmme jälkeen voit jälleen hämmästellä sisään pääsevän valon määrää ja tahrattomia maisemia.

 

Teemme myös kotisiivouksia. Ikkunanpesu ei kuulu tavanomaisen kotisiivouksen sisältöön, mutta voit tilata sen meiltä helposti erillisenä palveluna. Hoidamme pesun joko meiltä tilaamasi kotisiivouksen yhteydessä tai muuna sinulle sopivana ajankohtana.

Kotisiivous

Haastavatkin yritystilojen ikkunat puhtaiksi

Tarjoamme ikkunanpesupalvelua myös yritysten vaihteleviin tarpeisiin. Pesemme esimerkiksi toimistotilojen ikkunoita, liiketilojen ikkunoita ja näyteikkunoita. Otamme vastaan sekä pieniä että suuria ikkunamääriä sisältäviä tilauksia. Mikään kohde ei ole kokeneille siivoojillemme liian haastava, vaan pystymme toteuttamaan kaikenlaiset ikkunanpesut toiveidesi mukaisesti – tarvittaessa täysin räätälöidysti.

Lue myös toimistosiivouksista

Ikkunanpesun hinta

Pesemme ikkunat puitteineen ja kaihtimineen, eli kaikkien ikkunan osien pesu kuuluu palveluumme. Ikkunanpesu tapahtuu tuntiveloituksella 48 €/h. Huomaathan, että kotitaloudet voivat saada verottajalta kotitalousvähennystä ikkunanpesusta. Lisää vähennyksestä voit lukea verohallinnon verkkosivuilta.

 

Varaa esimerkiksi kevään ikkunanpesu jo hyvissä ajoin etukäteen, niin varmistat juuri omaan aikatauluusi sopivan palvelun!

Pyydä lisätietoja