Kotisiivousta Jyväskylän seudulla jo vuodesta 1999

Ota yhteyttä!
Moppi Mimmit Oy, Jyväskylä

Moppi Mimmit Oy on tehnyt kotisiivouksia Jyväskylässä jo vuodesta 1999 lähtien. Kotisi puhtaudesta huolehtivat aina sinulle tutut ja luotettavat ammattilaiset, jotka siivoavat kotisi huolellisesti toiveidesi mukaan sekä sovitussa aikataulussa. Saat meiltä tarpeitasi vastaavaa palvelua lyhyellä tai pitkällä sopimuksella.

Kotisiivous tarpeidesi mukaan

Palvelemme kaikkia kotitalouksia niiden yksilöllisiin tarpeisiin mukautuen. Käytämme kotisi siivoukseen laadukkaita ja ympäristöystävällisiä pesuaineita. Halutessasi voimme tehdä kotisiivoukset myös täysin hajusteettomilla pesuaineilla.

 

Kotisiivouksen ajan voit olla esimerkiksi töissä, kauppareissulla tai halutessasi myös paikalla kotonasi – toteutamme siivoukset ripeästi ja sinua häiritsemättä. Olemme tottuneet myös lemmikkieläimiin.

 

Kotisiivouspalvelumme sisältää tavallisesti aina:

  • pölyjen ja pintojen kosteapyyhinnän
  • lattioiden imuroinnin ja pesun
  • WC- ja kylpyhuonetilojen pesun.

Lisäpalveluna voit tilata esimerkiksi:

  • ikkunoiden pesun
  • saunan pesun
  • lakanoiden vaihdon.
Ikkunanpesu

Kotisiivouksen hinta

Kotisiivouksen hinta on 45 €/henkilötyötunti sekä pesuaine- ja tarvikelisä 7 €/käyntikerta. Alle 10 kilometrin matkat sisältyvät tuntihintaan. Ensikäynnin jälkeen annamme sinulle tarkan arvion kotisi siivoukseen tarvittavasta työajasta ja työn hinnasta jatkoa varten. 

 

Muistathan, että voit vähentää verotuksessa kotisiivouspalvelun hinnasta jopa 60 %. Tällöin siivouksen hinnaksi jää vain 25,80 €/tunti. Kotitalousvähennys on kalenterivuosikohtainen. Verottaja myöntää vähennyksen siltä vuodelta, jona olet maksanut siivouspalvelua tarjonneen yrityksen laskun. Kotitalousvähennyksestä voit lukea lisää verottajan verkkosivuilta.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä

Kotisiivous helpottaa elämääsi

Kotisiivous voi helpottaa elämääsi huomattavasti. Ammattilaisen jäljiltä voit palata siistiin kotiin töistä tai vapaa-ajan harrastuksista. Näin sinulle jää ylipäätään enemmän aikaa töille, harrastuksille ja perheelle sekä muille läheisille. Siivooja voi myös olla tarpeellinen apu silloin, kun oma fyysinen kuntosi ei salli kaikkia kodin askareita. Autamme sekä yhden hengen kotitalouksia että isompia perheitä heidän tarpeissaan, ja asiakkaidemme joukkoon mahtuu kaiken ikäisiä ihmisiä.

 

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä, miten voimme palvella sinua! Tulemme mielellämme avuksesi kertaluontoisesti tai jatkuvalla sopimuksella pidemmäksi aikaa.

 

Me teemme myös muutto- ja loppusiivoukset.

Lue lisää