Elämääsi helpottava muutto- ja loppusiivous – palvelemme Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä
Moppi Mimmit Oy, Jyväskylä

Kodin tai yrityksen muutossa riittää tekemistä. Voit helpottaa urakkaasi tilaamalla muutto- ja loppusiivouksen ammattitaitoisilta siivoojiltamme! Moppi Mimmit Oy auttaa sinua myös kaikissa muissa siivoustarpeissasi. Palvelemme niin yksityis- kuin yritysasiakkaita Jyväskylän seudulla. 

Milloin muutto- ja loppusiivouksia tehdään?

Muutto- ja loppusiivouksia tehdään esimerkiksi sisään- tai ulosmuuton yhteydessä tai rakennushankkeen päättyessä – niin koteihin kuin toimistoihinkin. Siivous toteutetaan silloin, kun tila on tyhjä tavaroista. Näin päästään käsiksi kaikkiin nurkkiin ja hankaliinkin paikkoihin. Moppi Mimmit toteuttaa ammattitaidolla kaikki muuttosiivoukset ja loppusiivoukset Jyväskylän seudulla.

 

Käytämme siivouksessa ympäristöystävällisiä ja halutessasi myös täysin hajusteettomia pesuaineita. Luotettavat siivojamme varmistavat, että siivottu tila on moitteettoman puhdas ja sinä voit keskittyä vain oleelliseen – eli muuttamiseen.

Kysy lisätietoja

Mitä muutto- tai loppusiivous sisältää?

Tyypillisesti muutto- ja loppusiivoukset sisältävät ainakin:

  • pintojen ja kaapistojen kosteapyyhinnän
  • lattioiden imuroinnin ja pesun
  • keittiön kodinkoneiden pesun
  • WC:n, kylpyhuoneen ja saunan pesun
  • ikkunoiden pesun.

Mikäli muutat pois vuokra-asunnosta tai -tilasta, kannattaa vuokranantajalta vielä tarkistaa tarkat siivousvaatimukset. Yleisesti ottaen asunto on jätettävä sellaiseen kuntoon, kuin vuokranantajan kanssa on vuokrasopimuksessa tai sen liitteissä sovittu. Laki asuinhuoneiston vuokrauksesta määrittelee, että vuokralaisen vastuulla on asunnon huolellinen hoitaminen. Jos asunnon siivous on hoidettu puutteellisesti, vuokranantajalla on oikeus periä siivouskulut vuokralaiselta. 

Hinnasto

Muutto- ja loppusiivouksen hinta

Muutto- ja loppusiivouksen hinta on 50 €/tunti. Muuttosiivouksen kesto vaihtelee paljon riippuen siitä, kuinka suuren osan tehtävistä haluat hoitaa itse. Laskutamme muuttosiivoukseen käytetyn ajan aina toteutuneiden tuntien mukaan.

 

Kotitaloudet voivat saada tilaamastaan siivouksesta kotitalousvähennyksen eli helpotusta veroista. Kotitalousvähennyksen myöntää verohallinto silloin, kun kotitalous tilaa kotiin tai vapaa-ajan asuntoon liittyviä siivoustöitä ammattilaiselta. Lisätietoja vähennyksestä ja sen suuruudesta voi lukea verottajan sivuilta.

Lisätietoja kotitalousvähennyksestä