Tehokas toimistosiivous Jyväskylän seudulla

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
Moppi Mimmit Oy, Jyväskylä

Moppi Mimmit Oy toteuttaa laadukkaat toimistosiivoukset vuosien kokemuksella Jyväskylän seudulla. Yrityksesi toimisto- tai liiketilojen puhtaanapito on meille kunnia-asia – palvelemme yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti jokaista yritysasiakastamme. Tulemme mielellämme myös kartoituskäynnille.

Puhdasta jälkeä, viihtyisät tilat

Toimitilojen siisteys vaikuttaa tilassa työskentelevien työntekijöiden viihtyvyyteen ja töissä jaksamiseen. Siten siisteydellä on merkitystä yrityksen toiminnan tuloksen kannalta. Siistit tilat myös houkuttelevat asiakkaita ja saavat heidät viihtymään pidempään toimitiloissasi. Tilojen siisteys vaikuttaa myös suoraan yrityksestäsi syntyvään mielikuvaan.

 

Kokeneet siivoojamme tekevät varmasti puhdasta jälkeä toimitiloissasi! Olemme palvelleet yritysasiakkaita Jyväskylän seudulla jo vuodesta 1999 alkaen. Käytössämme on laadukkaat siivousvälineet ja -kalusto sekä ympäristöystävälliset pesuaineet. Halutessasi voimme toteuttaa siivoukset myös täysin hajusteettomilla pesuaineilla.

Ikkunanpesupalvelut

Räätälöity palvelu

Teemme toimistotilojen siivoukset aina toiveidesi mukaan ja sovitussa aikataulussa. Räätälöimme palvelukokonaisuudesta sellaisen, joka sopii yrityksesi tarpeisiin. Esimerkiksi siivouskertojen tiheys voidaan suunnitella yhdessä niin, että paikat pysyvät jatkuvasti siistinä. Laadukkaalla siivouskalustollamme voimme vastata monenlaisiin tarpeisiin.

 

Toimistosiivouspalvelumme sisältävät aina:

  • pölyjen ja pintojen pyyhinnän
  • imuroinnin ja lattioiden kosteapyyhinnän
  • WC-tilojen pesun
  • roskakorien tyhjennyksen.

Lisäpalveluna voit tilata esimerkiksi ikkunoiden pesun tai lattioiden tehopesun ja vahauksen.

 

Tutustu myös muutto- ja loppusiivouspalveluihimme – meiltä löytyy sopivat ratkaisut myös erikoisempiin tilanteisiin. Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

Toimistosiivouksen hinta

Toimistosiivouksen hinta on 36 €/tunti (alv. 0 %) tai sopimuksen mukaan. Ensikäynnin jälkeen voimme antaa tarkan arvion siivoukseen kuluvasta työajasta ja hinnasta jatkoa varten.

 

Ota yhteyttä ja pyydä meidät kartoituskäynnille jo tänään. Solmitaan tarpeitasi ja toiveitasi vastaava sopimus!

Yhteystiedot